PKN
  » Activiteiten » Activiteitenagenda 
Protestantse Gemeente Enschede

za 19 maart 2016

Veranderdag-II

Locatie: 
 Ontmoetingskerk
Tijdstip: 
 9:00 (in overleg)  - 13:00 (in overleg)

Zoals elk jaar, organiseert de stichting Present in de 40-dagentijd de zogenaamde ‘Veranderdagen’.  Op de ‘Veranderdagen’ kan iedereen, die dat wil, een verandering voor zichzelf en voor een ander tot stand brengen. Samen proberen we niet alleen een situatie te veranderen, die moeilijk is maar ook onze houding ten opzichte van dergelijke situaties.
“Wij geloven niet in eigen schuld, dikke bult”. Die gedachte (jarenlang slogan van het Leger des Heils) helpt  ons om, in deze bezinningstijd, te veranderen in mensen die met elkaar de verantwoordelijkheid nemen voor stadsgenoten, die soms in ingewikkelde situaties verkeren. We worden veranderd, doordat we ervaren wat samen-iets -moois -doen met onszelf doet. Pannenkoeken bakken met anderen, wandelen met mensen, die nooit buiten komen, een tuin opruimen bij mensen die dat zelf niet kunnen en meer van dergelijke klussen, het doet iets met jou. Het verandert niet alleen andersmens leven maar ook jouw leven! Het brengt dubbelop geluk.
Doet u mee? Verandert u mee?
Op dinsdag 15 maart en zaterdag 19 maart wordt er geklust, gewandeld, behangen, pannenkoeken gebakken een tuin opgeruimd en u kunt nog steeds mee doen.
Opgave: .
De dagen worden op zaterdag 19 maart afgesloten met een hapje en een drankje in de Ontmoetingskerk.

terug
 


 
 

Inloggen


 

"Israël en het evangelie van Johannes"
datum en tijdstip 30-01-2020 om 19:30
meer details

Coventrygebed
datum en tijdstip 31-01-2020 om 13:15 uur
meer details

Meditatief wandelen in januari
datum en tijdstip 31-01-2020 om 14:00
meer details

Doopdienst
datum en tijdstip 02-02-2020 om 10:00
meer details

 
Ons kerkgebouw

 
Uw vraag
Veelgestelde vragen
 
Kerkblad

'Kerk en Stad' PDF
Lees hier de tabloid van K&S
Aanmelden voor Kerk&Stad per mail

 
Privacy
Privacyverklaring
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.