PKN
  » Ontmoetingskerk » Pastores Team  
Protestantse Gemeente Enschede
Samen voorgaan Samen voorgaan
Als team delen we het voorgaan in de zondagmorgenviering. Per individuele predikant ben je daardoor minder vaak aan de beurt. Maar dat betekent niet dat we meer 'vrije zondagen' hebben. Want heel bewust gaan we met grote regelmaat bij elkaar 'ter kerke'. En dat doet ons goed. Het is goed om als voorgangers samen de gang van de gemeente door het kerkelijk jaar, door het rooster, of door een bijbelboek mee te maken. Met het oog daarop kijken we als team ook elke woensdagmorgen samen vooruit naar de komende zondag.
Het doet ook goed om op zondag inspiratie van je collega te mogen ontvangen. Omgekeerd doet de structurele feedback die zo mogelijk wordt - na elke viering wordt stevig 'geappt' - ons als team erg goed. En zo doende zijn de zondagse vieringen in de voorbije jaren echt een gezamenlijke gang geworden - waarmee we in alle verscheidenheid tegelijk veel samenhang bieden.
Na de viering is er bovendien altijd de ontmoeting. En in de altijd weer volle koffieruimte is ook voor twee, drie of vier predikanten meer dan genoeg aan ontmoeting te doen.
terug
 
 
 

Inloggen


 

Taizéviering
datum en tijdstip 26-01-2020 om 16:30
meer details

"Israël en het evangelie van Johannes"
datum en tijdstip 30-01-2020 om 19:30
meer details

Coventrygebed
datum en tijdstip 31-01-2020 om 13:15 uur
meer details

Meditatief wandelen in januari
datum en tijdstip 31-01-2020 om 14:00
meer details

 
Ons kerkgebouw

 
Uw vraag
Veelgestelde vragen
 
Kerkblad

'Kerk en Stad' PDF
Lees hier de tabloid van K&S
Aanmelden voor Kerk&Stad per mail

 
Privacy
Privacyverklaring
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.