PKN
  » Activiteiten » Activiteitenagenda 
Protestantse Gemeente Enschede

do 21 april 2016

Ontmoetingsavond ouders van kinderen 0-16 jaar

Locatie: 
 Ontmoetingskerk
Tijdstip: 
 20:00  - 22:00

Voor alle ouders met kinderen in de leeftijd van 0 - 16 jaar organiseert de werkgroep Jeugd en Jongeren een informatie-ontmoetingsavond. Om het jeugdwerk in onze gemeente weer goed op gang te krijgen, is de support van ouders onmisbaar. Op donderdagavond 21 april is er een ontmoetings-informatieavond voor alle ouders gepland. Er wordt een algemeen overzicht gepresenteerd van de activiteiten die op dit moment plaatsvinden. Daarnaast gaan we in een drietal groepen (naar leeftijd van de kinderen) de kansen, (on)mogelijkheden en uitdagingen bespreken die bij elke specifieke leeftijdsgroep horen. Waar ligt de behoefte van de kinderen, en ook; wat kun je als ouders doen om voor je kinderen een positieve plaats in de kerk te creeëren? Voor zover als mogelijk krijgen alle ouders per (digitale) post een uitnodiging voor deze bijeenkomst. Een breed draagvlak onder het jeugdwerk is cruciaal; daarom is belangrijk dat zoveel mogelijk ouders op deze ouderavond meedenken en meepraten!
Donderdag 21 april, 20.00 uur, inloop vanaf 19:30 uur, in de Ontmoetingskerk.
Aanmelden vooraf niet verplicht, wel gewenst: of persoonlijk bij Christiaan van der Hout, Edwin de Vries, Marieke Lieverdink of ds. Hanneke Siebert.

terug
 


 
 

Inloggen


 

Taizéviering
datum en tijdstip 26-01-2020 om 16:30
meer details

"Israël en het evangelie van Johannes"
datum en tijdstip 30-01-2020 om 19:30
meer details

Coventrygebed
datum en tijdstip 31-01-2020 om 13:15 uur
meer details

Meditatief wandelen in januari
datum en tijdstip 31-01-2020 om 14:00
meer details

 
Ons kerkgebouw

 
Uw vraag
Veelgestelde vragen
 
Kerkblad

'Kerk en Stad' PDF
Lees hier de tabloid van K&S
Aanmelden voor Kerk&Stad per mail

 
Privacy
Privacyverklaring
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.