PKN
  » Activiteiten » Netwerkcafé 
Protestantse Gemeente Enschede
Netwerkcafé 23+ Netwerkcafé 23+

Wij willen graag één avond per maand vastzetten om elkaar te ontmoeten bij een glaasje en wat te eten. (max. 3 euro p.p.)
Wij nodigen jullie uit met leeftijdsgenoten van 23 jaar e.o.
Het enige doel van deze avonden zal zijn dat er een plaats is, binnen de kerk, om elkaar te ontmoeten. Dat er ruimte is om te praten over de dingen die we in het dagelijks leven meemaken, ons raken, ons voor vragen zetten. We willen graag een gevarieerde groep mensen tegenkomen; mensen die via via meekomen , maar ook de actieve leden . 
Wij doen de start en daarna laten wij ons graag door de aanwezige inspireren over de verdere vorm en inhoud. Zodat het ook echt een avond wordt waar jullie “iets vinden” en graag voor terugkomen. Misschien niet elke keer, maar wel met regelmaat.
Jullie hoeven je niet op te geven.(is wel handig voor de inkopen) 
We willen graag dat jullie ook spontaan binnen kunnen lopen!!!
Jullie kunnen ons altijd mailen met vragen, tips e.d. 
Tot ziens in “het Netwerkcafé".

Aanmelding en data - zie activiteitenagenda en vooral de facebookpagina van het netwerkcafé: 

Het netwerkcafé’s voor 25-40-jarigen gaan in de zomerperiode gewoon door en vinden plaats op vrijdag 21 juli en op vrijdag 18 augustus van 17.30 tot 19.30 uur plaats in de Ontmoetingsruimte van de Ontmoetingskerk. Een uitgelezen moment om met leeftijdsgenoten met een kerkelijke achtergrond bij te praten over wat je zoal tegenkomt en bezighoudt. Met het oog op de “eenvoudige” maaltijd die we verzorgen is het wel fijn als je even laat weten dat je komt. Dat kan via onze facebook-pagina (www.facebook.com/netwerkontmoetingskerkenschede/) of door een mailtje te sturen aan Ineke van der Meulen ( of Jan Schaake ( De netwerkcafé’s voor 18-25-jarigen gaan met ingang van 1 september 2017 weer van start. 

terug
 
 
 

Inloggen


 

Coventrygebed
datum en tijdstip 22-11-2019 om 13:15 uur
meer details

Netwerkcafé 21+
datum en tijdstip 20-12-2019 om 17:30
meer details

 
Ons kerkgebouw

 
Uw vraag
Veelgestelde vragen
 
Kerkblad

'Kerk en Stad' PDF
Lees hier de tabloid van K&S
Aanmelden voor Kerk&Stad per mail

 
Privacy
Privacyverklaring
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.