PKN
  » Activiteiten » Activiteitenagenda 
Protestantse Gemeente Enschede

zo 3 december 2017

Presentatie Mirjam-en-Micha-boek

Locatie: 
 Ontmoetingskerk Enschede
Tijdstip: 
 10:00  - 11:15

Mirjam en Micha in boekvorm
Medio november verschijnt het eerste boekje met 10 verhalen van Mirjam en Micha. En eentje extra voor onder de kerstboom. De verhalen worden al meer dan 10 jaar geschreven door dominee Evert Jan Veldman uit Groningen (voorheen Enschede) en Margreet van der Vliet uit Enschede. Op meerdere plaatsen in Nederland zijn Mirjam en Micha trouwe kerkgangers...
Nieuw zijn de prachtige illustraties van Jantine Landman bij elk verhaal. Deze uitgave voorziet in een vraag die de afgelopen jaren regelmatig gesteld is. Tijdens de kerkdienst op 3 december zal extra aandacht aan Mirjam en Micha, die elke zondag al present zijn, besteed worden. Ook kunt u het boekje dan aanschaffen voor € 10. U kunt het boekje ook bestellen door uw naam en telefoonnummer te mailen naar:
. Het boekje is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van het Groene Weeshuisfonds. Met de opbrengst van de verkoop van het boekje wordt het opzetten en uitgeven van een magazine met nieuwe verhalen van Mirjam en Micha bekostigd. Dus met uw aankoop steunt u ook de verspreiding en het gebruik van de Mirjam en Micha verhalen. Met de feestdagen op komst is dit een mooi moment om uzelf of een ander dit boekje cadeau te geven!

terug
 


 
 

Inloggen


 

"Israël en het evangelie van Johannes"
datum en tijdstip 30-01-2020 om 19:30
meer details

Coventrygebed
datum en tijdstip 31-01-2020 om 13:15 uur
meer details

Meditatief wandelen in januari
datum en tijdstip 31-01-2020 om 14:00
meer details

Doopdienst
datum en tijdstip 02-02-2020 om 10:00
meer details

 
Ons kerkgebouw

 
Uw vraag
Veelgestelde vragen
 
Kerkblad

'Kerk en Stad' PDF
Lees hier de tabloid van K&S
Aanmelden voor Kerk&Stad per mail

 
Privacy
Privacyverklaring
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.