PKN
  » Ontmoetingskerk » Organisatie » Kerkenraad Ontmoetingskerk » (Archief) Investeren in de Stadskerk 
Protestantse Gemeente Enschede
Investeren in de Stadskerk Investeren in de Stadskerk

De werving voor de aanvullende financiering voor de ‘nieuwe Stadskerk’ komt langzaam maar zeker op gang. Door onze jeugd zijn vele, vele pioenrozen verkocht ten bate van het nieuwe jeugdhonk. Als deze Kerk & Stad verschijnt lopen velen zich ruim gesponsord in het zweet over de singels. Maar ook wordt door de kerkrentmeesters actief contact gezocht met fondsen waar wij mogelijk een beroep op kunnen doen ter ondersteuning van ons vernieuwbouw-project.
Om aan dergelijke fondsen ons verhaal zo helder mogelijk te vertellen is een wervingsfolder samengesteld. Daarin worden zowel ons materiële als ook ons geestelijke vernieuwbouwplan toegelicht. Immers, we bouwen niet alleen met stenen, we bouwen ook minstens even intensief aan een nieuwe vorm van gemeente-zijn. Ons gebouwen-beleid is onderdeel van ons gemeente-beleid.
De folder kunt u vanzelfsprekend inzien. Mocht u in uw omgeving mensen of organisaties kennen die mogelijk mee zouden willen investeren in de nieuwe stadskerk, dan kunt u vanzelfsprekend graag van deze folder gebruik maken. De folder is verkrijgbaar op het kerkelijk bureau.

terug
 
 
 

Inloggen


 

Bijeenkomst classicale Ring Enschede
datum en tijdstip 23-01-2020 om 19:30
meer details

Coventrygebed
datum en tijdstip 24-01-2020 om 13:15 uur
meer details

Taizéviering
datum en tijdstip 26-01-2020 om 16:30
meer details

"Israël en het evangelie van Johannes"
datum en tijdstip 30-01-2020 om 19:30
meer details

 
Ons kerkgebouw

 
Uw vraag
Veelgestelde vragen
 
Kerkblad

'Kerk en Stad' PDF
Lees hier de tabloid van K&S
Aanmelden voor Kerk&Stad per mail

 
Privacy
Privacyverklaring
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.