PKN
  » Ontmoetingskerk » Open Kerk 
Protestantse Gemeente Enschede
Elke dag open - Pastor present Elke dag open - Pastor present
“Kan ik ook biechten in deze kerk?”, zo vroeg onlangs een spontane bezoeker van de Ontmoetingskerk. Wat is het dan mooi dat we zo’n bezoeker kunnen wijzen op de dinsdagmorgen. Want elke dinsdagmorgen tussen 10.00 en 12.00 uur is er in de Ontmoetingskerk één van de predikanten aanwezig én aanspreekbaar. Niet per sé voor een biecht, natuurlijk. Maar zeker is er altijd ruimte voor een goed gesprek ‘onder vier ogen’.
Sowieso is de kerk van maandag tot en met vrijdag tussen 10:00u en 16:00u open voor gezelligheid en een warme ontvangst. Vele gastheren en gastvrouwen maken het mogelijk dat de Ontmoetingskerk letterlijk een “open kerk” is. Steeds meer mensen weten zo door de week de weg naar de ontmoetingsruimte te vinden. Overigens zijn er in de kerk met regelmaat kleine en grote klussen te verrichten, waarbij iedereen mee kan doen: Brieven in enveloppen, aardappels schillen voor een avondmaaltijd, noem maar op. Niets is verplicht - maar nuttig én gezellig is het zeker.
terug
 
 
 

Inloggen


 

Oecumenische viering: Meer dan gewoon
datum en tijdstip 19-01-2020 om 10:00
meer details

Zing-In: waardeer het, repareer het
datum en tijdstip 19-01-2020 om 19:00
meer details

Bijeenkomst classicale Ring Enschede
datum en tijdstip 23-01-2020 om 19:30
meer details

Coventrygebed
datum en tijdstip 24-01-2020 om 13:15 uur
meer details

 
Ons kerkgebouw

 
Uw vraag
Veelgestelde vragen
 
Kerkblad

'Kerk en Stad' PDF
Lees hier de tabloid van K&S
Aanmelden voor Kerk&Stad per mail

 
Privacy
Privacyverklaring
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.