PKN
  » Publicaties-Contact » Kerkblad Kerk & Stad 
Protestantse Gemeente Enschede
Auteursrechten Auteursrechten
Dit geldt voor het gebruik van foto’s, afbeeldingen, teksten, muziek, noem maar op. Niet alleen voor websites, maar ook in gedrukte liturgieën, kerkbladen of ter verfraaiing van PowerPoints in de gemeente. De regels rond auteursrechten zijn best strikt en ook wel ingewikkeld. Vanaf 2012 bestond er een juridische brochure gemaakt door de juridische dienst van de landelijke kerk, die nog steeds actueel is. Daar verwezen ook wij vanuit de VKB nog steeds naar. Zowel bij het VKB-bureau als bij de afdeling Gemeente contact van de landelijke dienstenorganisatie van de kerk komen regelmatig vragen binnen over auteursrechten. Omdat de bestaande brochure wat minder toegankelijk was, is er gewerkt aan brochure ‘Eerlijk, zingen, spelen en vieren in kerk en gemeente. Auteursrecht in gewone taal’. Ook is er en uitleg bij de juridische brochure geschreven, die heet: ‘Auteursrechten op hoofdlijnen’. Deze beide brochures zijn sinds kort beschikbaar.
Beide zijn inmiddels te vinden op de website van de Protestantse Kerk: https://www.protestantsekerk.nl/thema/auteursrechten

 
terug
 
 
 

Inloggen


 

Spreekuur predikant
datum en tijdstip 17-09-2019 om 10:00
meer details

Coventrygebed
datum en tijdstip 20-09-2019 om 13:15 uur
meer details

Netwerkcafé 21+
datum en tijdstip 20-09-2019 om 17:30
meer details

Kerk op Schoot - Brood en Vis
datum en tijdstip 02-10-2019 om 9.30
meer details

 
Ons kerkgebouw

 
Uw vraag
Veelgestelde vragen
 
Kerkblad

'Kerk en Stad' PDF
Lees hier de tabloid van K&S
Aanmelden voor Kerk&Stad per mail

 
Privacy
Privacyverklaring
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.