PKN
  » Activiteiten » Activiteitenagenda 
Protestantse Gemeente Enschede

zo 18 september 2016

Walk of Peace

Locatie: 
 Vertrek: Wilminkplein Enschede
Tijdstip: 
 12:50
Prijs: 
 7,50 (maar de wijkkas betaalt)


De Wereldraad van Kerken heeft een oproep gedaan om jaarlijks een Pelgrimage voor Vrede en Gerechtigheid te organiseren. Dit jaar is voor Nederland Enschede de gastgever voor deze pelgrimage. Een tocht van zo’n 4 kilometer voert vanuit de binnenstad o.a. langs de Hogeschool Saxion, de Moskee, het Volkspark terug naar de binnenstad. Onderweg is er bij muziek en workshops vooral ruimte voor ontmoeting.
Graag zouden we met een grote groep gemeenteleden meedoen aan deze Vredespelgrimage. Als gebaar dat we ons in gezamenlijkheid richten op vrede en gerechtigheid in deze stad en dit land. Loopt u ook mee? We verzamelen ons om 12:50 uur op het Wilminkplein voor de officiële opening. Daar wordt voor een lunch van soep en brood gezorgd. Daarna begint de wandeling die ieder op zijn eigen tempo maken kan. Voor iedereen die zich vóór 11 september opgeeft via de lijsten in de Ontmoetingskerk of via hwordt de vrijwillige bijdrage van 7,50 betaald door de Wijkkas Ontmoetingskerk. Na 11 september kunt u uw deelname opgeven via walkofpeace.net.

terug
 


 
 

Inloggen


 

"Israël en het evangelie van Johannes"
datum en tijdstip 30-01-2020 om 19:30
meer details

Coventrygebed
datum en tijdstip 31-01-2020 om 13:15 uur
meer details

Meditatief wandelen in januari
datum en tijdstip 31-01-2020 om 14:00
meer details

Doopdienst
datum en tijdstip 02-02-2020 om 10:00
meer details

 
Ons kerkgebouw

 
Uw vraag
Veelgestelde vragen
 
Kerkblad

'Kerk en Stad' PDF
Lees hier de tabloid van K&S
Aanmelden voor Kerk&Stad per mail

 
Privacy
Privacyverklaring
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.