PKN
  » Activiteiten » Activiteitenagenda 
Protestantse Gemeente Enschede

vr 14 oktober 2016

De Kracht van het leven

Locatie: 
 Ontmoetingskerk
Tijdstip: 
 19:30  - 21:30

Onder deze titel vindt op vrijdagavond 14 oktober van 19.30 tot 21.30 uur in de Ontmoetingskerk een mooi informatief en cultureel programma plaats waarin getoond wordt hoe mensen het in Syrië, ondanks de oorlog, met elkaar proberen vol te houden. Leerkrachten, kunstenaars en (andere) gewone mensen die er de moed proberen in te houden. “Wij kiezen niet voor de dood, wij kiezen voor het leven”, zo zei de dorpsoudste van het Syrische stadje Maaloula toen hem door de Nederlandse documentairemaker Sinan Can (o.a. “Arabische Storm”) werd gevraagd hoe zij het met elkaar volhielden.
De bijeenkomst is een initiatief van Yasmin Khalaf en met een aantal mensen vanuit de Ontmoetingskerk en de plaatselijke vredesbeweging georganiseerd. De presentatie is in handen van Diet Gerritsen en er zijn optredens van het koor Intervocaal, de Hengelose Stadsdichteres Marijke Agterbosch, de Syrische dirigent en ney-speler Maged Saray al Din en nog veel meer. U bent van harte uitgenodigd om deze bijeenkomst bij te wonen en in de hoop te delen die Yasmin en vele anderen blijven koesteren voor de toekomst van hun verscheurder vaderland.

terug
 


 
 

Inloggen


 

"Israël en het evangelie van Johannes"
datum en tijdstip 30-01-2020 om 19:30
meer details

Coventrygebed
datum en tijdstip 31-01-2020 om 13:15 uur
meer details

Meditatief wandelen in januari
datum en tijdstip 31-01-2020 om 14:00
meer details

Doopdienst
datum en tijdstip 02-02-2020 om 10:00
meer details

 
Ons kerkgebouw

 
Uw vraag
Veelgestelde vragen
 
Kerkblad

'Kerk en Stad' PDF
Lees hier de tabloid van K&S
Aanmelden voor Kerk&Stad per mail

 
Privacy
Privacyverklaring
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.