PKN
  » Kerkdiensten » Zondagmorgenviering » Kerkdiensten op komst 
Protestantse Gemeente Enschede
zo 19 nov 2017  om 10:00
Voorganger: ds H.J. Siebert
East Jerusalem West Jerusalem - Lusterum Twente Bethlehem

De viering van 19 november wordt mede gekleurd door de viering van het 2e lustrum van de Stichting Oecumenische Vrouwengroep Twente Bethlehem. Al tien jaar ontvangen wij via deze werkgroep inspiratie van vrouwen uit Bethlehem die met heel veel creativiteit, en tegen alle klippen op ‘weigeren om vijanden te zijn’.
De viering in de Ontmoetingskerk is een opmaat van een dag die helemaal in het teken zal staan van het lustrum van de werkgroep. Na de lunch vindt in de Ontmoetingskerk een symposium plaats. Waarna de activiteiten zich verplaatsen naar het Wilminktheater, alwaar onder de titel ‘East Jerusalem West Jerusalem’ film wordt gekeken, een hapjesbuffet met gerechten uit het Midden Oosten kan worden genoten, en tenslotte een concert zal worden verzorgd door de Palestijnse zangeres / activiste / actrice Mira Awad en de Israëlische singer / songwriter / mensenrechten activist David Broza: “I was brought up with a war/I don’t wanna fight no more”. 
Zie ook de informatie van het Wilminktheater.


 

terug
 
 

Inloggen


 

Internationaal PianioConcours
datum en tijdstip 26-10-2018 om 20:00uur
meer details

Taize viering
datum en tijdstip 28-10-2018 om 16:30
meer details

 
Activiteitenagenda
Bekijk onze activiteiten
Of geef hier een activiteit op
 
Ons kerkgebouw

 
Uw vraag
Veelgestelde vragen
 
Kerkblad

'Kerk en Stad' PDF
Kerk en Stad krant

 
Privacy
Privacyverklaring
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.