PKN
  » Ontmoetingskerk » Organisatie » Commissies en groepen 
Protestantse Gemeente Enschede
Kaarten Kaarten
De diaconie doet namens de ‘Ontmoetingskerkers’ allerlei nodige dingen in de stad en in de wereld. Zo doen we mee aan grote en ook wat minder grote projecten. Maar veel gebeurt ook en juist in het klein. Eén van die wat kleinere dingen die de diaconie van harte ondersteunt, is het vullen van de kaartenstandaard, die in de Ontmoetingsruimte staat. Drie creatieve vrouwen uit ons midden maken samen met veel plezier mooie kaarten.
U kunt die kaarten kopen. De opbrengst gaat steeds naar een goed (diaconaal) doel.
Een van die doelen was bijvoorbeeld het hospice in Enschede. Het hospice is een plaats van goedheid en barmhartigheid. Mensen, die stervende zijn, worden daar in alle rust verzorgd. De vrijwilligers, die op het hospice werken, zetten zich met hart en ziel in voor hun gasten. Niets is hen te veel. Zoveel mogelijk kleine en grote laatste wensen worden nog vervuld en zinvolle gesprekken worden gevoerd. Extra geld om dit alles te kunnen doen is altijd nodig.
Koopt u daarom zo nu en dan eens zo’n mooie kaart. Daarmee snijdt het mes aan vele kanten. Onze lieve kaarten-dames zullen zich met plezier blijven inzetten, u maakt iemand blij met een kaart en last but not least helpt u mee om stervende mensen een zinvolle laatste tijd te geven.

terug
 
 
 

Inloggen


 

Coventrygebed
datum en tijdstip 06-12-2019 om 13:15 uur
meer details

Kerstviering
datum en tijdstip 11-12-2019 om 15:30
meer details

Met het koor Chantons “op weg naar kerst”
datum en tijdstip 13-12-2019 om 19:30
meer details

Kerstviering
datum en tijdstip 14-12-2019 om 15:30
meer details

 
Ons kerkgebouw

 
Uw vraag
Veelgestelde vragen
 
Kerkblad

'Kerk en Stad' PDF
Lees hier de tabloid van K&S
Aanmelden voor Kerk&Stad per mail

 
Privacy
Privacyverklaring
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.